2016. február 8., hétfő

10. Fejezet

A fejezeteket az Aranymosás pályázat miat töröltem. A törtétet sokatok kérésére ( és a saját örömömre)  szeretném kiadatni majd akkor is, ha az Aranymosás pályázaton nem jut tovább. 

8 megjegyzés:

  1. Nagyoon jó rész!! *.* ne tudd meg hogy fevisítottam amikor olvastam hogy bellamynak és clarkenak szurkolsz, kedvenc sorozatom :DD kíváncsi vagyok mi lesz a bálon, várom a kövit!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, kezdetektől fogva hatalmas Bellerkael vagyok :DD Köszönöm szépen, hétvégén hozom a kövit! :)

      Törlés
  2. Szia!:)
    Nagyon imádtam a részt, viszont Will..hát, annyira nem lesz a kedvenc szereplőm.. Nem lopta be magát a szívembe.
    Haha, Hajrá Piper, tedd féltékennyé!*-* :D Én is pont ezt csináltam volna.
    Egyébként nem lepett meg, hogy Damien felbukkant, ez annyira jellemző rá. Viszont bármennyire is akarom imádni, még mindig haragszom rá az egész "Kacey-ügy" miatt..*beszéljünk úgy a történetről, mintha a valóságban is megtörtént volna*.. na mindegy.
    Annyira várom a következőt, hogy mindjárt.. nemtudom mitcsinálok. Valami jót. Nagyon várom már a bált, érzem, hogy valami különleges van itt készülőben. Bár, sose tudhatjuk..
    Emma

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Emma! :) Reméltem is hogy, Will nem lopja be magát sokak szívébe, az nem lenne fer Damiennel szemben. Aki viszont igen csúnyán viselkedett, mint azt te is leírtad... Majd valahogy megpróbálja jóvátenni azt hiszem. És talán majd mindent elmagyaráz :D ui.: jók a megérzéseid! :) köszi a kommentet, puszi: April

      Törlés
  3. Sziaaa!
    Hű, hát nekem sem a szívem csücske ez a Will srác, de legyen. Van egy tippem erre az egész Damien-Kacey dologra (aminek fényében nem tudok haragudni a srácra), de az is lehet, hogy csak túl sokat kombinálok :D
    Piper taktikája szerintem nagyon is nyerő, hiszen... Na jó, leállok az agyalásal :D várom a kövit *-*
    Puszi, Rosette

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rosette! :)
      Will ilyen unszimpatikus srác :D Nem tudhatom, hogy mi a tipped a Damien-Kacey sztorira, hiszen nem tudok gondolatot olvasni, pláne nem gépen keresztül, de van egy olyan megérzésem, hogy jó fele keresgélsz! ;) De, pszt, ezt nem tőlem hallottad. Az is lehet, hogy nem az. Majd megtudjuk :D Hétvégén hozom a következő részt, puszillak: April

      Törlés
  4. Én egyszerűen imádom Damient, Willt meg tudnám fojtani egy kiskanál vízben, mert olyan pfuuuuuj! Amúgy ha nem Piroska és a farkas lenne a címe a blonak, és Damien nem lenne annyira jóban a farkasokkal, még én is utálnám a Kaceys story miatt.
    Na mindegy! Nagyon jól alakul a történet. Várom a következő részt, addig is nagy ölelés!
    Mekichichiki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Damien túlságosan jó pasi ahhoz, hogy teljes szívéből utálja az ember :D Köszönöm a kommentet, hétvégén hozom a következő részt, puszi: April. :)

      Törlés